Unghiile la control!

Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci mainile sunt oglinda intregii tale firi, fiind dovada respectului de sine. Astfel, niste maini cu unghii ingrijite, fie ca sunt colorate sau nu, vor face o impresie buna oricui. Desi unele femei cred ca mainile nu sunt atat de importante, se pare ca domnii sunt atenti la acest detaliu.

Cu oja sau fara, false sau naturale, cu model sau nu, unghiile ingrijite vor da mereu o nota de eleganta tinutei tale. Toamna aceasta rosul ramane culoarea vedeta, dar nici manichiura french nu e mai prejos. Unghiile decorate sunt si ele in mare voga, astfel cu un simplu sablon pe care il gasesti si la magazinul de pe colt poti sa iti realizezi singura manichiura mult visata.

Dupa ce ti-ai dat o forma unghiilor si ai eliminat cuticulele aplici un strat de oja. Pentru o culoare mai intensa poti sa mai aplici unul, dar ai grija ca cel anterior sa fie uscat. Lipesti apoi sablonul pe unghie (nu e neaparat sa ai model pe toate unghiile, pot parea vulgare mai ales daca modelul e incarcat!) si folosesti o nuanta contrastanta cu oja de pe restul unghiei. Ai grija sa dezlipesti sablonul inainte ca oja sa se usuce pentru ca altfel risti ca modelul sa se ia odata cu acesta. Poti sa alegi sabloane cu floricele, fluturasi, litere chinezesti si chiar stelute si inimioare. Acum iti vei tine mainile la vedere.

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories