Nu femeile sunt sexul puternic

Batalia dintre sexe este un subiect despre care s-au scris mii de articole. Cauza este atat dorinta femeilor de a fi considerate egale cu barbatii, dar si faptul ca acestia din urma au inceput sa se simta amenintati de lupta dusa pentru  emanciparea doamnelor.

Conform studiilor stiintifice femeia este sexul puternic, deoarece este de pana la sapte ori mai rezistenta la durere fizica decat barbatul. Aceasta, in ceea ce priveste durererea fizica mai puternica, deoarece, conform publicatiei Daily Mail, femeile sunt mult mai afectate decat barbatii atunci cand sunt racite si chiar lipsesc de la serviciu, in timp ce reprezentantii masculini vin la birou, in ciuda unei stari gripale existente. Sa fie inconstienta tipic masculina sau o excesiva constiinciozitate?

Conform statisticilor acestei publicatii doua treimi dintre barbati merg la serviciu atunci cand sunt raciti, in timp ce numai jumatate dintre femei vor face acelasi lucru.

Acelasi studiu arata ca cei din nord-estul Angliei sunt cei mai rezistenti, deoarece lipsesc cel mai putin de la serviciu sub un astfel de pretext.
Tinand cont de varsta, se pare ca cei cu varsta cuprinsa intre 45 si 55 de ani sunt cei care parasesc patul, in timpul unei raceli, si sa mearga la locul de munca.

Printre cei mai ‘bolnaviciosi’ se numara cei care lucreaza in industria IT si in cea hoteliera, contabilii si avocatii. Se pare ca acestia sunt cei care exagereaza cel mai adesea simptomele bolii si se invoiesc de la serviciu.
In acelasi articol gasim si cele mai bizare scuze, precum: ‘ Pisica mea este deprimata!’,  ‘Mi-a murit hamsterul!’, ‘O pasare s-a scapat in capul meu!’, ‘Nu-mi sta parul!’, ‘Nu-mi gasesc dintele fals!’, ‘Mi-a luat cainele foc!’, ‘Ma doare creierul!’, ‘ Trebuie sa ajung la prima zi de reduceri de la Next!’ si multe altele, care demonstreaza inventivitatea sau lipsa acesteia.

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • JE
      February 18, 2008
    • HA!!!!CE SCUZE!!!

      Reply

Post a comment:

Categories