Cura cu pepene rosu

Indiferent de sezon, dar in special vara si toamna este indicata o cura de minimum zece zile cu pepene rosu. Ea are efecte de dezintoxicare, de reglare hormonala si imunitara a organismului uman.

Penenele rosu scoate toxinele din organism si este bun la orice varsta. Ar fi bine ca in timpul curei sa evitati alimentele bogate in grasimi si sigur veti obtine rezultate mai bune. Totusi, el contine si o cantitate mare de zaharuri, asa ca persoanele cu diabet trebuie sa aiba in vedere acest lucru.
De altfel, este indicat si in cazul celor care au probleme cu rinichii sau cu aparatul urinar.
Cei mai curajosi, pot incerca dieta cu pepene rosu care se tine in general 3-4 zile. Ea este foarte drastica, pentru ca se consuma doar pepene rosu, apa, cafea sau ceai neindulcite. Cantitatea de pepene nu trebuie sa depaseasca 3 kilograme (fara coaja) pe zi. Se poate repeta la 3-4 saptamani. Mare atentie, daca aveti diferite probleme de sanatate, ar fi bine sa cereti in prealabil parerea unui specialist.
Profitati de efectele sale benefice si incercati cura cu pepene rosu! Nu aveti nimic de pierdut. Organismul va va multumi si sigur va veti simti mai bine, indiferent de scopul terapeutic.

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • jo
      August 29, 2007
    • din cate stiu eu exista cura si cu pepene galben impotriva anemiei

      Reply

Post a comment:

Categories