Pilula minune de slabit pe baza de ardei iute

La sfarsitul lunii decembrie a anului trecut a fost lansata pe piata din Marea Britanie Capsiplex, o pastila minune de slabit pe baza de Capiscum -  o specie deosebit de iute de ardei. Aceasta pilula a fost folosita deja de vedetele de la Hollywood, printre care Jennifer Lopez, Brad Pitt si Britney Spears.

Cercetatorii care au realizat aceasta pilula sustin faptul ca are capacitatea de a arde tot atat de multe calorii ca dupa 80 de minute de mers pe jos sau 25 de minute de alergare.

In cadrul unor teste medicale efectuate la Universitatea din Oklahoma, s-a descoperit ca subiectii carora le-a fost administrat acest supliment nutritiv au ars cu 278 de calorii (echivalentul unui hamburger, a unei felii de pizza sau a doua prajiturele cu ciocolata) mai mult decat cei care au urmat o alta dieta sau au recurs la exercitii fizice.

Specialistii sustin ca este sanatos si nu prezinta contraindicatii sau efecte adverse. Eficienta ardeilor iuti in curele de slabire este cunoscuta de multa vreme, insa nu s-a gasit timp indelungat o solutie cu privire la consumul unei cantitati mari de ardei iute pentru a avea efectele de slabire scontate. Extractul de Capsicum este extrem de iute si poate provoca iritatii grave daca este ingerat in cantitati mari. Din acest motiv a fost creat un invelis protector pentru continutul iute, prevenindu-se iritarea mucoasei gastrice.

Acest supliment alimentar, obtinut in urma unor cercetari medicale ce au durat trei decenii, este folosit cu succes in Statele Unite si este recomandat de nutritionisti si antrenorii de fitness datorita proprietatilor sale de intensificare a metabolismului si de ardere a caloriilor.

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


  • Adriana
   January 19, 2010
  • Chiar functioneazaaa!!! :)
   Il iau de o saptamana (mai precis 6 zile) si… :) minus 3.5 Kg :)

   Probleme cu procurarea. L-am achizitionat de pe un site din ro. A trebuit sa fac o precomanda si sa astept vre-o 3 saptamani.

   Important e sa o tina tot asa :)

   Reply

Post a comment:

Categories