Slabesti mancand tot din farfurie

Toate femeile vor sa isi mentina silueta, dar in acelasi timp vor sa guste din mancarea preferata. Si cum poti sa faci ca acele cateva inghitituri sa nu se depuna ? S-a dovedit faptul ca farfuriile si bolurile mici te ajuta sa slabesti!
Ne place sa mancam, sa savuram aromele, dar timpul nu prea ne mai permite sa stam linistiti la masa.

Asa ca in loc de micul dejun bem doar o cafea, la pranz infulecam ceva in pauza de la serviciu si abia seara ne putem infrupta pe deplin. Nu e bine, dar daca programul nu ne permite altfel, putem macar sa ne punem mai putin in farfurie.
Cu cat ai mai multa mancare in fata, cu atat vrei sa o mananci pe toata. Astfel, niste farfurii mai mici, dar si felul in care iti aranjezi mancarea, te vor ajuta sa mai scazi cateva calorii din meniu. Foloseste ¼ din farfurie pentru proteine, ¼ pentru carbohidrati, iar restul de jumatate orneaz-o cu legume (doar stii ca au cele mai putine calorii !). Poti sa abuzezi de salate, dar bineinteles nu cele cu sosuri, si nu uita sa bei un pahar de apa inainte de masa. Nu vei slabi imediat, dar acest meniu va contribui la o mai buna sanatate a organismului tau.
Daca verfici vesela bunicii vei observa ca dimensiunile farfuriilor sunt mai mici decat cele cu care ne-am obisnuit noi. Probabil de asta ele erau mai suple.

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • georgiana
      May 15, 2009
    • asa este..aveti mare dreptate….am sa incerc si eu:*

      Reply

Post a comment:

Categories