Arata-mi ce poseta porti ca sa iti spun cine esti

Este cat se poate de adevarat. Pentru a fi considerata o femeie eleganta cel mai important este sa stii sa iti alegi poseta si pantofii. Dar de ce tocmai aceste doua obiecte vestimentare?

Gandeste-te cum vei arata la o petrecere daca vei merge imbracata cu niste haine foarte elegante, dar vei purta o pereche de pantofi demodati si o poseta ieftina. Vei fi etichetata drept o persoana prost imbracata si lipsita de bun-gust.

Poseta si pantofii trebuie sa fie intotdeauna de cea mai buna calitate si merita sa investesti mai mult pentru a le achizitiona. Aceste doua accesorii te vor scoate intotdeauna din incurcatura, pentru ca se vor potrivi la nenumarate tinute si iti vor da cu siguranta o nota de distinctie, stil si eleganta – ceea ce cauta majoritatea femeilor, dar din pacate putine  gasesc.

Posetele  si pantofii de cea mai de buna calitate sunt din piele naturala. Se intretin foarte usor si arata foarte bine vreme indelungata. Este important de precizat ca cele doua obiecte vestimentare trebuie sa fie de aceeasi culoare si daca este posibil din materiale asemanatoare.

Din aceeasi categorie a obiectelor “pretioase” fac parte si curelele si ochelarii.

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories