Coloreaza primavara

Chiar daca inceputul primaverii este lipsit de culoare si chiar posomorat, in domeniul modei lucrurile nu trebuie sa stea asa. Desi in aceasta primavara culorile predominante sunt negrul si griul, putem sa „inveselim” atmosfera prin cateva retusuri aduse vestimentatiei de zi cu zi. O adevarata explozie de culoare, care este si o tentinda a acestei perioade, o reprezinta dresurile colorate.

Putem uita de cele negre sau de culoarea pielii, in favoarea celor in culori puternice precum rosu, violet, portocaliu, albastru (chiar si cel metalizat), galben.

Alta modalitate de a „colora” acest sezon, este de asemenea o alegere inclusa in tentinde, si anume botinele din lac. Desi multi le pot considera un kitsch, ele sunt o alegere buna pentru o zi de primavara. De asemenea, datorita varietatii coloristice in care se gasesc aproape oricine isi poate gasi o pereche pe gustul ei. Acestea se pot combina cu succes cu o pereche de ciorapi colorati, cu o pereche de pantaloni clasici sau cu o fusta creion.

Puteti completa o tinuta vesela cu o esarfa/fular si/sau o basca tot… colorate. Aceste elemente vestimentare nu sunt revolutionare, insa paleta coloristica este cea care impresioneaza.

Asadar, doamnelor si domnisoarelor, sa nu lasam primavara trista, ci sa o inveselim cu putina culoare!

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories