Geanta, o mica bijuterie

Geanta este pentru orice femeie unul din elementele vestimentare de care nu se poate lipsi si alegerea ei nu este intamplatoare, ci una studiata, careia i se dedica mult timp si resurse financiare semnificative.

Selectarea gentii potrivite din multitudinea existenta trebuie sa tina cont si de tentindele sezonului. Daca pana acum ceva timp asortarea gentii cu pantofii era un must pentru fashioniste, acum tocmai contrastul dintre cele doua componente domina trendurile.

Sezonul acesta, in materie de genti, se incearca reintroducerea gentilor plic, care au dominat anul trecut, insa un pic… transformate. Designerii recomanda aplicarea de brose cu pietre colorate, in numar cat mai mare si variat, pe micutele genti din sezonul trecut. Este o sugestie interesanta in special pentru acelea dintre noi care au o astfel de geanta preferata, de care nu se pot desparti.

Tinand cont de aceasta recomandare, nu ramane decat sa ne bucuram de acest nou trend, transformand si geanta in ceva ce noi, femeile, adoram – bijuterii. Mai colorate sau mai putin colorate, mai opulente sau mai discrete, ramane la alegerea fiecareia dinter noi, important este sa nu ratam ocazia de a purta „regulamentar” inca o bijuterie.

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • MARA
      November 27, 2007
    • FOARTE FOLOSITOR SFATUL….

      Reply

Post a comment:

Categories