Influentele anilor ‘60

Iata ca primavara si-a intrat in drepturi si a venit momentul sa ne schimbam garderoba.

Noutatile pentru acest sezon, in materie de moda si stil sunt diverse. Bulinele si combinatiile de alb cu negru sunt elementele foarte la moda ale acestui sezon. De la culorile discrete pana la culorile electrizante, toate atrag privirea, iar accentele florale vor face ravagii anul acesta. Fusta devine din ce in ce mai scurta, iar pantalonii sunt drepti. Se mai poarta rochia-sac ca si « vedeta » a stilului casual, purtata in combinatie cu genti extrem de mari si sandale cu platforme inalte.

In ceea ce priveste incaltamintea, nu se mai poarta botul rotund, iar tocul va deveni din ce in ce mai gros.

Bijuteriile sunt foarte viu colorate, voluminoase, de inspiratie pop.

Tunsorile, la fel ca si hainele si incaltamintea in mare voga, amintesc de anii 60’ si se caracterizeaza prin bretonuri foarte scurte, linii asimetrice. De altfel, accesoriile pentru par sunt la fel de trendy, fie ca e vorba de bentite, clamite, clesti de par, etc.

Piesa de rezistenta in materie de machiaj este revenirea in atentie a tusului de ochi (eyelinerul), de preferinta negru, pentru evidentierea ochilor. In schimb, se prefera look-ul natural pentru buze si pleoape.

Ochelarii de soare raman la fel de supradimensionati.

Exista o tendinta spre exagerare, dar ea trebuie exploata in mod echilibrat, la accesorii mari, tinuta trebuie sa fie simplista si invers in cazul unei tinute mai excentrice, se recomanda accesorii putine si minimaliste.

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • Anonymous
      July 24, 2007
    • Hello, Your site is great. Regards, Valintino Guxxi

      Reply

Post a comment:

Categories