La 4 din 5 persoane nu le sta bine imbracate in negru

Acesta este rezultatul unui studiu efectuat de specialistii din Marea Britanie. Desi negrul este o alternativa pentru multe femei atunci cand vine vorba de garderoba, deoarece este elegant si usor de asortat cu alte haine si accesorii, expertii sustin ca  nu este o culoare potrivita pentru majoritatea femeilor, pentru ca imbatraneste.

Marea problema cu negrul pare a fi faptul ca subliniaza ridurile, accentuaza liniile fetei si creaza zone intunecate intr-un mod care nu avantajeaza. Pentru a evita aceste efecte este bine sa combini in tinuta si culori vii, apeland la acesorii vesele – bijuterii, esarfe, pantofi, genti etc.

Daca pielea ta are tonuri calde, evita tinutele all black si poarta intotdeauna la o petrecere accesorii colorate la rochia ta neagra. Daca pielea ta este deschisa la culoare, atunci negrul te avanajeaza.

Poarta negrul in sezonul rece, cand culoarea pielii este mai deschisa si evita-l in sezonul cald, cand pielea este bronzata.

Test

In fata oglinzii, acopera-ti gatul si umerii cu un sal negru si priveste pielea de sub barbie, din zona ochilor si din partile in mod normal luminoase ale fetei. Daca nu apar umbre inestetice,  poti purta fara probleme tinute all black, iar daca aceste umbre apar, atunci incearca sa adaugi o pata de culoare tinutei tale.

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • flaiu
      January 12, 2010
    • eu nu am făcut testul cu șalul negru .. mă îmbrac în negru când mi se pune pata :) ) și până acum nu mi`a zis nimeni că nu`mi stă bine .. e drept, știu persoane care arată câh îmbrăcate în negru din cap până în picioare, dar mulțumesc .. nu sunt una dintre ele :) )

      Reply

Post a comment:

Categories