Palaria, confort si eleganta

Iata ca a venit si sezonul rece atat de dorit de unii sau displacut de altii. Cert este ca odata cu sosirea iernii intervin niste schimbari destul de semnificative pentru organismul nostru. De aceea, este bine sa avem grija de el mai mult ca niciodata si putem incepe prin a-l feri de temperaturi scazute pe cat posibil.

Bineinteles, ca nu putem sta doar in casa si infruntarea frigului nu este o optiune, insa trebuie ca sa fim imbracati corespunzator.
Pe langa palton si ghete, acoperirea capului este la fel de necesara pentru a ne proteja organismul (si parul sufera schimbari din cauza expunerii la temperaturi scazute). In ciuda faptului ca unele dintre noi intampina adevarate greutati cand este vorba de acest aspect, spre deosebire de reprezentantii sexului masculin, accesorizarea tinutei cu o palarie va completa intr-un mod desavarsit un outfitt cu adevarat elegant.

Palaria a fost dintotdeauna unul din accesoriile preferate ale doamnelor pentru a scoate din anonimat o tinuta. Trasarea evolutiei palariei in timp ar fi un lucru interesant de facut deoarece a suferit o multime de transformari de-a lungul istoriei, de la palariile cu boruri largi si vaporoase, si cele impodobite cu accesorii cat mai extravagante, pene, flori sau chiar fructe exotice, pana la cele masculine.

Avantajul doamnelor din ziua de azi este gama extraordinar de larga de unde isi pot alege palaria cea mai potrivita stilului lor pentru a fi cat mai chic, dar, in acelasi timp, si protejate de asprimea gerului de afara. Recomandate de catre designeri sunt atat palariile clasice sau cele masculine si stil gavroche, cat si cele minimaliste al caror scop e pur si simplu de accesoriu.

Prin urmare, doamnelor, putem fi elegante, chiar si iarna, dar in acelasi timp si protejate de frig purtand o palarie a carui prezenta sigur va atrage numeroase priviri.

Related posts

3 comments | Trackbacks | Post your comment


  • ALEXA
   December 3, 2007
  • Faina ideea!Si mie imi plac palariile!

   Reply

  • alexa
   December 4, 2007
  • Imi iau si eu o palarie chick :P

   Reply

  • Paul
   June 18, 2008
  • Si palariile unde saant?

   Reply

Post a comment:

Categories