Perlele – un semn al elegantei

Perlele au fost si vor fi intotdeauna la moda, indiferent de trend. Ele sunt sunt o marca a distinctiei si elegantei. Binenteles, trebuie avut grija si la ce haine purtam siragul de perle. Perlele (ma refer aici in special la colier) se potrivesc foarte bine atat ziua la un costum clasic , cat si seara la o rochie neagra foarte eleganta.

Se poarta atat colierele la baza gatului cat si din acelea mai lungi. In ultima perioada mai mult cele lungi. Nu ezita sa porti perle (albe, roz sau negre). Ele vor da un plus de eleganta si naturalete tinutei tale, fie ca ai o intalnire importanta la servici sau mergi intr-o seara la o petrecere selecta.
Perlele naturale sunt destul de scumpe, dar in prezent pe piata se gasesc imitatii foarte reusite, iar un sirag de perle nu ar trebui sa lipseasca din cutiuta ta de bijuterii. La siragul de perle poti purta o pereche de cercei/un inel/o bratara din aur sau argint tot cu o perlute sau cu onix de exemplu.

Atentie! Trebuie sa eviti sa porti prea multe bijuterii deodata (colier, cercei, bratara, inel, brosa) pentru ca risti sa semeni cu un pom de Craciun.

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories