Tendinte in coafura

Odata cu venirea unui nou sezon, dam fuga la dulap pentru a vedea daca hainutele noastre preferate inca se mai pot purta si ne pregatim lista cu noi prioritati.

Dar tendintele unui sezon nu se limiteaza doar la vestimentatie, asa ca trebuie sa urmarim si ce se poarta in materie de coafura si machiaj.
In acest anotimp abunda reflexele de gri si cedru atat in make-up cat si in hairstyling.

Daca esti hotarata sa-ti schimbi lookul e bine sa stii ca desi negrul este la mare cautare in moda sau in make-up, nu putem spune acelasi lucru si despre par. Atat blondul inchis, cat si satenul deschis raman ca tendinta prezenta in acest sezon acum, reflexele din ce in ce mai accentuate de aramiu. Putem indrazni sa ne gandim din nou si la rosu. In afara de aceste nuante, cautam orientarea catre natural: irizat profund, acajou ultra-fin.

Tendinta in tunsoare spune din ce in ce mai clar: fara varfuri filate in mod excesiv! Bretonul continua sa fie piesa suverana a unei tunsori; el va fi in mod imperativ unul gros, drept, ales de sus ori, din contra, ceva mai lung, fin, asimetric dar clar vizibil. Persoanele comode sigur vor indragi tendintele acestui sezon, deoarece stilul este lejer, aparent neglijent, cu bucle nu prea bine definite, in schimb, ca intotdeauna, mult volum!

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • mirela
      January 9, 2008
    • super tare si foooarte adevarat;va pooop

      Reply

Post a comment:

Categories