Un MUST Have in materie de pantofi

Fie ca este vorba de o petrecere, de o iesire in oras, de tinuta office sau casual pantofii platforma au devenit un MUST Have pentru orice femeie care nu doreste sa treaca neobservata. Culorile deschise, dar si cele puternice, precum indraznetul rosu, ofera acestor pantofi un aer irezistibil chiar si pentru vedete precum Christina Aguilera, Nicole Richie sau Beyonce.

Tocurile ametitor de inalte ale acestor pantofi nu fac decat sa confere eleganta si o nota distincta celei care ii poarta, iar talpa mai inalta decat la alti pantofi, ofera comoditate si stabilitate.
Botul rotund, care ne duce cu gandul la moda anilor ’60, inscrie pantofii platforma in tendintele anului si realizeaza un fel de iluzie optica pentru ca ofera un aspect in genul „pantofiorului de sticla”. Si avand in vedere faptul ca materialele folosite sunt din cele mai diverse si extravagante, de la animal print pana la celebrul lac, de ce nu am purta si noi, printese moderne, pantofiori de sticla?
Ceea ce ii face totusi atat de celebri este si gama larga de tinute la care pot fi folositi. Daca pentru un aer chic o pereche negri sunt o alegere foarte inspirata alaturi de celebra little black dress sau impreuna cu un taior stiletto, pentru tinute mai casual pantofii platforma se potrivesc de minute cu pantalonii tigara, fuste de orice lungime, blugi skinny si multe alte alegeri. Prin urmare, cel putin o pereche de astfel de pantofi nu trebuie sa lipseasca din orice garderoba.

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • Me
      October 20, 2007
    • Interesant….

      Reply

Post a comment:

Categories