Arta Feng shui

Aceasta sintagma este foarte frecvent folosita in prezent. Vedem din ce in ce mai des la televizor vedete din lumea muzicii sau a filmului care declara ca in amenajarea resedintelor lor luxoase au tinut cont de arta Feng shui.

E important de precizat ca principiile Feng shui nu sunt exclusiviste, trebuie doar sa fim suficient de interesati pentru a le descoperi si a le pune in aplicare.
“Ce inseamna, de fapt, Feng shui?” – ne-am pus cred macar o data aceasta intrebare.
Feng shui este o arta straveche, descoperita de chinezi in urma cu aproximativ 5000 de ani. Se spune ca ea aduce multumire si prosperitate celui care o aplica.
“Feng shui” inseamna, in limba chineza, “vant si apa”. In trecut, inventatorii acestei arte au descoperit cu satisfactie bucuria de a trai intr-o casa orientata cu fata spre sud, cu multe dealuri in spate, ce o protejau de asprimea vanturilor din nord. Pornind de la aceste simple experiente de viata, ei au acumulatin timp si alte cunostinte ce au ridicat Feng shui-ul la nivelul de arta, unanim apreciata si recunoscuta in intreaga lume in zilele noastre.

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories