Andra si Maruta se casatoresc

Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii “Garsoniera lui Maruta” (TVR 2) s-a logodit in secret cu Andra la Venetia. In curand isi vor anunta si nunta. Cam asta ar fi vestea, dar surpriza… se pare ca Maruta nu ar fi la curent cu aceste noutati. El a declarat unui post de radio ca a aflat totul din ziare. Care o fi adevarul pana la urma !?

Se vehiculeaza ca ar fi o relatie doar pentru imagine. Initial protagonistii povestii noastre nu au vrut sa isi recunoasca legatura amoroasa, dar apoi nu au mai negat. Dupa cum vor evolua lucrurile vom afla daca vom avea o nunta sau nu in showbiz-ul romanesc.
Un delatiu ar mai fi de luat in seama: Andra isi doreste si o cariera in televiziune alaturi de Maruta. El o fi oare la curent macar cu acesta chestiune?… sau va afla tot din ziare.

Related posts

2 comments | Trackbacks | Post your comment


  • rocsyno1
   May 30, 2007
  • eu nu cred ca andra ar vrea o emisiune alaturi de maruta, in nici un caz nu arface nici unul din ei chestia asta mai mult de cateva zile, pt ca amandoi sunt desul de egoisti ca sa fie vedete doar pe cont propriu.Cat despre nunta daca o sa se intample vr-odata in nici un caz nu cerd ca o sa fie prea recent, pt ca totusi andra e abea la inceput de cariera si nu cred ca ar lasa-o tatal ei sa se casatoreasca acum!

   Reply

  • charloOtte
   July 31, 2007
  • andra e de treaba mey.. platzZe de ea,tare tare ca poate canta live! asta da fata! daca o fii sa se casatoreasca.. nu prea curand.. oricum si la noi e moda de dincolo.. e doar de "fazon" mai o nunta,mai un divort,mai creshtem putin pretul,mai multe vanzari,mai tot asa ..
   totusi imi place de ei 2.. desi mi se pare ca maruta e cam sacait de faptul ca andra e atat de deschisa si de dragalasha cu el in ‘direct’! ;) )

   Reply

Post a comment:

Categories