Johnny Depp cel mai stilat barbat din lume

Zilele acestea carismaticul actor american a fost desemnat de revista GQ cel mai stilat barbat din lume. Lista cuprinde 25 de nume celebre.

Au fost luate in considerare se pare: originalitatea, rafinamentul si atentia la detalii.

Cei de la GQ au incercat sa desluseasca secretul aspectului inconfundabil al actorului, care la sfarsitul anului trecut a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat al planetei: “Johnny Depp este un inorog – stralucitor, unic si excentric. De obicei barbatii incearca sa se incadreze in tipare pentru a nu fi criticati. Pe covorul rosu sunt la orice eveniment monden barbati eleganti imbracati in costume Prada sau Armani, insa toata lumea il asteapta pe Johnny Depp, pentru ca el este de fiecare data surprinzator si neconventional. Poarta bijuterii foarte masculine. Nu se sfieste sa se imbrace in culori stridente. Este atent la modul cum isi aranjeaza parul. Nu conteaza daca sta in noroi, Johnny va arata intotdeauna incredibil”.

Johnny va aparea pe coperta revistei GQ, in luna februarie, intr-o ipostaza sexy fara camasa.

Pe lista celor mai stilati barbati mai apar: Robert Pattison, Brad Pitt, Cristiano Ronaldo, Tom Brady, David Beckham, Jude Law, Clint Eastwood, Jay-Z.

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • georgiana
      January 25, 2010
    • trec peste faptul ca-mi place mult Johnny Depp si te rog sa ma inveti (mii de rugaciuni) sa pun si eu banner cu “adopta un caine” pe blog’ul meu. Ti-as fi mai mult decat recunoascatoare. Daca esti draguta si vrei sa ma ajuti…astept raspunsul tau pe mail. Numai bine!

      Reply

Post a comment:

Categories