Romanian Fashion Week

In perioada 8-10 mai, la Iasi, va avea loc a X-a editie a Romanian Fashion Week. In cadrul manifestarii vor fi prezentate 42 de colectii pentru sesonul toamna-iarna 2007/2008. Participa atat designeri cunoscuti (Irina Schrotter, Tina R, Razvan Ciobanu, Dinasty, Nichi – Cristina Nichita, Agnes Toma, Liza Panait, Ana Maria Lungu), cat si tineri designeri dornici de afirmare.

Sectiunile din acest an ale festivalului: designeri romani, made in ro, noua generatie, lenjerie, debut.

Invitati speciali la acest eveniment sunt: trupa de teatru Passe-Partout, condusa de Dan Puric, care va sustine un spectacol in prima seara a festivalului; Damian Draghici (castigator al unui premiu Grammy) si DJ Ravin (promotor al stilului muzical Buddha Bar), care vor evolua in ce-a de a doua seara a festivalului, cand va fi prezentata colectia Irinei Schrotter.

Romanian Fashion Week se va desfasura la Sala Polivalenta, iar accesul se va face numai pe baza de invitatie.

Related posts

4 comments | Trackbacks | Post your comment


  • rocsyno1
   May 10, 2007
  • Ce as putea spune despre acest "mare eveniment"…La televizor arata minunat, e superb..multa lume..modele ..tinute interesante…si tot ceea ce tine de moda.In sala pe de alta parte e foarte cald, bancile sunt de tot BEEP-ul (parca esti la un meci de hambal)prea multe oricum nu apuci sa vezi, este foarte multa agitatie si foiala si nu mai spun ca de la un moment te cam plictisesti!Asa ca cel mai bine e sa stai la televizor..mai muti din cand in cand atunci cand e prea de tot, mai bei o bere mai faci un comentariu si mai bine ramai cu impresia ca toate sunt frumoase si nimic rau nu se intampla in industria FRUMUSETII!!!

   Reply

  • jo
   May 11, 2007
  • si eu am auzit ca nu e cine stie ce. chiar si la televizor unele prezentari nu erau excelente.

   Reply

  • AdDicteD
   May 11, 2007
  • Eu am fost doar la petrecerea din Versus. Organizarea a fost intr-adevar bine pusa la punct insa DJul nu prea a fost pe gustul meu, poate si din cauza faptului ca pt mine Versus inseamna muzica electronica si mi-a fost destul de greu sa diger o muzica desprinsa parca din "Pisica alba pisica neagra". Nu ma plang insa, ca a avut grija VJ Casa Gonz sa sorb din priviri visualurile proiectate de el, care au dansat pe ecrane in perfecta armonie cu ceea ce se auzea din boxe; Cand reuseam sa imi desprind privirea de pe proiectii, am vazut in jurul meu manechinii si manechinele care au defilat la prezentari (pe care le-am vazut la TV)cu atitudini ….. nu stiu exact cum sa le descriu dar sigur cu "tz" dar si designerii, care erau dezinvolti, veniti la petrecere sa se simta bine, cu paharul in mana, geanta purtata ca postasul dansand si chiuind (ca de … la muzica ce invaluia spatiul se impunea o astfel de manifestare). In concluzie a fost frumos …. si mi-a placut ca cei care erau intr-adevar importanti (designerii) s-au purtat absolut adorabil, spre deosebire de purtatorii tinutelor din colectiile designerilor, care solicitau cu fermitate prin privire … idolatrizare.
   Funny stuff ;) )

   Reply

  • simona
   May 13, 2007
  • da…sunt intu totul de-acord cu comentariile de aici…am fost acolo,super caldura,super aglomeratiereflectoarele picurau,modelele se impiedicau,scaunele si bancile erau de rasul lumii…si,culmea "invitatie cu care ai intrat",dupa cel mult o ora si un pic,chiar inainte a de fi prezentarea finala,te plictiseai…cel mai bine e in fata tv-ulii,comod,pe canapeaua ta de-acasa…

   Reply

Post a comment:

Categories