Un nou parfum Halle Berry

Frumoasa actrita va lansa impreuna cu cei de la Coty, in luna februarie, in Statele Unite cel de-al doilea parfum al sau – “Pure Orchid”. Halle Berry a debutat in lumea fascinanta a parfumurilor in 2009 cu un parfum modern cu tente orientale intitulat simplu “Halle”, in care regasim: note de lemn de santal, bergamota siciliana, arome subtile de petale de frezie, floare de hibiscus si esenta de mimosa.

Cel mai nou parfum al actritei de 43 de ani are un miros floral voluptuos si seducator dominat de: parfumurile senzuale de orhidee, floare de cactus, patchouli si de aromele de mure si lamaie.

“Pure Orchid”, in editie limitata, va costa aproximativ 17 dolari si va fi disponibil in magazinele americane incepand din luna februarie a acestui an. Intr-o scurta perioada de timp va aparea cel mai probabil si in magazinele de la noi.

Halle Berry ocupa intotdeauna unul dintre primele locuri in sondajele celor mai elegante aparitii, iar parfumurile sale reflecta stilul personal si rafinamentul vedetei.

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories