10 greseli pe care le fac femeile la prima intalnire

Prima intalnire este cu siguranta si primul pas intr-o relatie. Veti reusi sa discutati, sa va cunoasteti mai bine si sa vedeti daca aveti lucruri in comun sau nu, iar toate detaliile te vor ajuta sa te hotarasti daca este bine sa pasesti impreuna cu el in etapa urmatoare.

Daca esti in cautarea barbatului potrivit trebuie sa eviti cateva greseli pe care le fac foarte multe femei.

1. Fii sigura ca e persoana pe care o cauti. Se stie foarte bine ca femeile sunt foarte nerabdatoare sa il intalneasca pe Fat-Frumos, insa o selectie riguroasa a candiadatilor este foarte necesara. Decat 100 de intalniri cu persoane nepotrivite pe an, mai bine o singura intalnire in care sa iti intalnesti alesul. Deci, standarde ridicate si multa rabdare!

2. Nu te intalni cu prietenele in speranta ca vei cunoaste astfel persoana potrivita. Barbatii sunt foarte timizi in preajma unui grup de femei, asa ca nu vor interveni in niciun fel chiar daca le-ai atras atentia.

3. Nu te baza pe faptul ca in momentul in care te va cunoaste mai bine te va placea mai mult. Psihologii sustin ca mintea unui barbat functioneaza ca un computer. Ei stiu imediat daca raspunsul e “Da” sau “Nu”, asa ca nu pierde timpul si treci la urmatorul!

4. Nu il plictisi cu povestea vietii tale. La prima intalnire incearca sa te relaxezi si nu monopoliza discutia cu intamplari din viata ta, pentru ca risti sa il coplesesti cu prea multe detalii. In plus, misterul e sarea si piperul oricarui inceput de relatie.

5. Lasa-l si pe el sa vorbeasca. Daca vei vorbi numai tu o va rupe la fuga. Se spune ca discutia la prima intalnire trebuie sa fie ca un meci de tenis.

6. Nu neglija detaliile pe care ai putea sa le afli. Inainte de prima intalnire, daca aveti conostinte comune incearca sa afli cate ceva despre el, pentru ca informatiile iti vor fi de mare ajutor mai tarziu. Daca nu aveti cunostinte comune, afla mai multe detalii din discutia cu el. Ai grija sa nu exagerezi!

7. Nu uita de bunele maniere. Foarte multe femei pleaca la prima intalnire uitandu-si acasa bunele maniere (multumeste-i pentru flori, nu vorbi la telefon de fata cu el etc.), fiind ulterior penalizate de interlocutorii lor.

8. Nu fi vulgara. Evita excesele de machiaj si hainele tipatoare. Adopta o tinuta care sa te avantajeze, fii feminina, zambeste si fii sigura pe tine!

9. Nu fi neglijenta. Fiecare detaliu conteaza (manichiura, coafura, sprincenele), deoarece barbatii sunt foarte atenti. Nu uita ca totul trebuie sa fie perfect!

10. Nu intarzia foarte mult. Se spune ca este bine sa intarzii cateva minute ca sa il pui pe jar, insa nu exagera pentru ca risti sa fii clasificata drept neserioasa si poti ramane cu ochii in soare.

Toate acestea fiind zise, mult noroc!

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • Elena
      January 10, 2010
    • Si primele 3 idei ce legatura au cu titlul ales?

      Reply

Post a comment:

Categories