Sezonul nuntilor

Ce mai inseamna in ziua de azi casatoria?!? Cine mai crede in ea sau care mai este rolul ei? Traim in secolul vitezei, totul e pe “rapid”, iar lumea nu mai pierde timpul cu asa ceva. Si totusi au loc foarte multe nunti. Este un paradox. Pe de o parte sunt persoanele reticente, iar pe de alta parte sunt cei care fac pasul acesta.

Cea mai proasta alegere si cu repercursiuni pe viitor este sa te casatoresti din oricare alt motiv decat cel firesc, adica pentru ca simti asta si pentru ca iti doresti.
Daca privim in jur, observam deseori cate un cuplu cu o longevitate de cativa ani care nu mai ajunge la casatorie. Motivele sunt nenumarate, indiferent din partea cui vin… sau poate ca vin din exterior. Sunt cazuri in care doi oameni se casatoresc si divorteaza la doua luni dupa nunta. Nici asta nu este o solutie.
Este adevarat ca “o bucata de hartie” nu tine cuplul impreuna, dar are si ea rolul ei.
Acum fiecare e liber sa aleaga in ce directie doreste sa mearga, depinde de ce semnificatie are casatoria pentru el/ea.
Psihologii sustin ca pentru femei e mai important evenimentul decat pentru barbati. Casatoria le ofera femeilor siguranta, stabilitate si confort psihic. Dar nu exista o regula generala, sunt persoane care nu cred in asa ceva, pur si simplu, indiferent de sex. Si in acelasi timp sunt barbati care fac pasul acesta pentru ca este important pentru ei si nu din obligatie sau dintr-un motiv fara sens…
Pana la urma esential este ca cei doi sa se inteleaga si cuplul sa reziste in timp, cu acte sau fara…

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories