Viata in cuplu

Adam si Eva – primul cuplu din istorie. Traiau initial in paradis, in liniste, intelegere si armonie.
Oare asta ne dorim si noi astazi?!? Liniste, intelegere, armonie?… probabil ca aceste dorinte au ramas, numai ca prea multa liniste aduce monotonia in cuplu si la un moment dat se simte nevoia si de un pic de “condimentare”.

Nici intr-un caz nu ne putem izola, crezand ca astfel am putea fi fericiti. Este clar ca avem nevoie de iesirile cu prietenii si cu alte persoane din afara relatiei de cuplu. Acum este perioada vacantelor si trebuie sa alegem: mergem doar noi doi sau mergem si cu prietenii.

Depinde in ce stadiu se afla cuplul. La inceputul relatiei, indragostitii vor sa fie singuri, dar apoi se schimba atitudinea fiecaruia si vor sa fie si in compania altor persoane, pentru a se distra, pentru a face tot felul de activitati comune. Este o evolutie fireasca a relatiei.

Aceasta optiune depinde foarte mult si de temperamentul persoanelor care formeaza cuplul. Daca le place sa stea mai mult izolati si nu sunt asa petrecareti, nu vor simti nevoia de a socializa. Parerile sunt impartite si situatia difera de la caz la caz. Nu trebuie sa uitam insa ca “o gura de aer” in afara cuplului este benefica pentru parteneri si aduce e reimprospatare a relatiei.

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories