Persoanele cu fundul mare sunt mai longevive

Te intrebi ce legatura au cele doua lucruri? Un nou studiu efectuat de cercetatorii britanici de la Universitatea Oxford si de la Spitalul Churchill sustine ca afirmatia este adevarata. Persoanele care depun grasimile pe fund traiesc de regula mai mult deoarece straturile de grasime deja existente in aceasta parte a corpului constituie adevarate capcane pentru celelalte grasimi, nelasandu-le sa se fixeze in alte zone ale corpului.

Studiul efectuat sustine chiar ca grasimile acumulate pe fese au un rol protector asupra organismului luptand impotriva diabetului, a bolilor de inima si a altor afectiuni asociate cu obezitatea.

“Grasimea de pe solduri si de pe coapse este buna pentru tine, dar cea de pe burta este rea.” a  adaugat Dr. Konstantinos Manolopoulos, unul dintre cercetatorii care au participat la realizarea acestui studiu.

Un fund mare este de preferat unei depuneri a grasimilor pe burta si pe talie. Straturile de pe burta si de pe talie au tendinta sa elibereze mai multe grasimi nocive in organism, mai arata rezultatele cercetarii.

Bazandu-se pe aceste descoperiri oamenii de stiinta pot concepe medicamente mai eficiente in tratarea obezitatii si a afectiunilor care apar odata cu ea, precum diabetul si bolile de inima.

Related posts

  • No Related Post

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories