Cerintele

Cu toti observam gusturile din ce in ce mai socante ale vedetelor, a caror grozavie pare sa creasca odata cu gradul de notorietate. Steve Lamacq este cel care a venit cu ingenioasa idee de a inregistra intr-o carte, “The Little Red Riders Book: The Backstage Requests of Rock ‘n’ Roll’s Most Famous Artists” cerintele starurilor pop atunci cand este vorba despre cabinele din spatele scenei.

Dorintele lor par a fi din cele mai diverse, iar scriitorul dezvaluie si unele din cele mai neobisnuite, cum ar fi sosete, catei, pornografie, prezervative, mancare de la KFC, fotolii speciale pentru sex, absint, arme de foc, maimute, jucarii Yo Yo si multe altele. Dar mai bine sa vedem care si ce vrea:

Cei de la GUNS ‘N’ ROSES doresc tigari Dunhill, Marlboro si Camel, dar si reviste pentru adulti precum Penthouse si Playboy.

Pe lista ATOMIC KITTEN apare: Jack Daniels, Vodka, sampanie, vin, Red Bull, covrigei, ciocolata, sushi si lumanari parfumate.

Mariah Carey cere: sampanie, un serviciu de ceai pentru opt persoane, un borcan cu miere in forma de ursulet, doua purificatoare de aer, catei si, o cerere destul de ciudata, o persoana care sa se ocupe de aruncarea gumei sale de mestecat.

Cantaretul Robbie Williams nu doreste alcool, dar necesare sunt patru scrumiere, doua pachete de tigari, doua oglinzi mari, doua odorizante, doua prosoape proaspat spalate, scobitori, sapun, un platou cu pepene si unul cu fructe, bomboane cu menta, ciocolata si hartie higienica fina.

Lista celor de la Rolling Stones este mai restransa. Acestia doresc placinta Shepard, pensule, masa de biliard, televizor care sa aiba canale cu meciuri de crichet si… toaleta… pe roti! Oare pentru ce le foloseste asa ceva?

Cei de la Nirvana aveau o cerere cat se poate de simpla: macaroane cu branza. Daca ar fi sa judecam dupa aceasta pareau a fi niste oameni cat se poate de normali.

Marilyn Manson iese din cotidian prin faptul ca doreste aer conditionat deschis la putere maxima, ursuleti gumati Haribo, Doritos, popcorn la microunde, o sticla de absint, totul impreuna cu … o prostituata cheala fara dinti. No comment la asa cerere!

Frank Sinatra cerea prezenta unor doctori specialisti pentru urechi, gat si nas. S-ar zice ca era foarte grijuliu in ceea ce priveste cariera sa!

Celebra Britney Spears doreste Pop Tarts, televiziune prin cablu, o canapea generoasa, covor fara de miros si o linie telefonica.

Janet Jackson doreste ca personajul de la catering sa fie masculin iar cei 10 trandafiri, a caror lipsa este inadmisibila, trebuie sa fie negri.

Madonna, nu se lasa mai prejos si cere un capac de toaleta nou plus o cantitate foarte mare de apa Kabbalah. Oare de ce nu ne mira?

Jennifer Lopez pare a vea o obsesie deoarece doreste flori albe, fete de masa albe, draperii albe, lumanari albe si canapele… ce culoare credeti?… tot albe! White everywhere! Precum in paradis!

Ramanand in aceeasi zona, a obsesiilor coloristice, Will Young dorea sampanie roz si prosoape… tot roz.

Elton John pare a fi un fan al prosoapelor pentru ca cere 74! Plus multe flori exceptand crizantemele, garoafele, margaretele si liliacul.

P Diddy cere 204 de prosoape, 20 de sapunuri, doua sticle de coniac Hennessy, doua sticle de Santa Margherita Pinot Grigorio, doua sticle de Veuve Clicquot, o sticla de Dom Perignon, vodca Grey Goose, buchete de flori, branza cedar si chipsuri, turta dulce si un Maybach cu protectie antiglont. Oare cine l-a speriat?

Acestea au fost cateva din extravagantele cereri ale vedetelor mai mult sau mai putin actuale. Daca doriti sa aflati mai multe o puteti face achizitionand cartea lui Steve Lamacq. Observand faptul ca dorintele starurilor sunt care mai de care mai bizare intelegem de ce autorul a ales acest titlu. El si-a numit cartea � Carticica Scufitelor rosii: cerintele din culise a celor mai faimosi artisti Rock ‘n’Roll’s prin analogie cu denumirea Scufitei rosii din engleza (The Little Red Riding Hood) tocmai pentru a sugera lumea, aproape de basm, in care traiesc aceste superstaruri. Oare unde altundeva, decat in lumea povestilor, putem gasi astfel de dorinte indeplinite? Cu siguranta nu in cea a oamenilor de rand.

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories