Parfumul- mica enciclopedie

Octavian Sever Coifan a adunat in cartea “Parfumul. Mica enciclopedie” o multime de date despre parfumuri, de la ce contine pana la cui i se potriveste. Fie ca esti pasionat de parfumuri, sau doar consumator, aceasta carte aduce multe informatii care sa te faca sa intelegi de unde vine mireasma aia placuta, mai exact ce si cum o genereaza, care te face sa alegi un anume parfum, din gama variata existenta pe piata.

Sa faci cadou un parfum este intotdeauna o idee buna. Astfel, poti sa te ghidezi in alegerea lui, rasfoind aceasta carticica. La noi inca nu exista o cultura in acest sens, mai degraba se inclina spre folosirea deodorantului. Apa de toaleta vine si ea din urma si apoi urmeaza parfumul.

Un raport Euromonitor din 2006 precizeaza ca „principalii competitori de pe piata parfumurilor din Romania se plaseaza pe nisa de parfumuri cu preturi ieftine si medii“.

Asa se explica si perceptia despre parfumuri a consumatorului autohton.
Pentru cei interesati de parfumuri puteti citi lucruri interesante scrise de O.S. Coifan si in varianta electronica, sub forma unor articole-studii de caz (www.fashionandbeauty.ro). Lectura placuta!

Related posts

1 comment | Trackbacks | Post your comment


    • gina
      November 16, 2008
    • unde gasim cartea?

      Reply

Post a comment:

Categories