Povestirile Evei Luna

“O carte ca o potiune magica de dragoste.” (San Francisco Chronicle)
“O calatorie incarcata de erotism printr-o lume de basm.” (Harpers Bazaar)

Am citit aceasta carte acum vre-o doi ani si mi-a placut foarte mult. Cele douazeci si trei de povestioare cu substrat erotic in stilul celor din “O mie si una de nopti”, dar in varianta moderna sud-americana m-au fascinat si mi-au ramas multa vreme in minte. Zilele trecute am regasit-o in rafturile bibliotecii si o recomand din toata inima.

Scriitoarea chiliana Isabel Allende, o Seherezada moderna a Americii Latine istoriseste povesti fabuloase, de pe exoticul continent sud-american, auzite de pe la oamenii din zona, unele devenite legende. Lectura acestei carti in care se imbina patima, nebunia, blandetea, umorul si dragostea mistuitoare este foarte placuta si se potriveste de minune cu petrecerea unei dupa-amiezi linistite acasa. Va poate trezi romantismul, amintirile si va va bine-dispune cu siguranta.

Alte carti scrise de Isabel Allende: “Tara mea inventata”, “Fiica norocului”, “Casa spiritelor”, “Zorro”, “Portret in sepia”, “Eva Luna”. Aceste carti au fost traduse in peste treizeci de limbi si au devenit bestsellere pe patru continente.

Lectura placuta.

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories