Scene din “Sex and the city”

Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul ca, in cele din urma, celebrele actrite Sarah Jessica Parker, Kimm Cattrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis, interpretele protagonistelor – Carrie, Samantha, Miranda si Charlotte- din  “Sex and the City”, filmeaza un ultim episod al mult mediatizatului serial.

Hotatarea nu a fost initial unanima, iar in unele cazuri, cum e cel al vedetei Kimm Cattrall, banii au fost elementul hotarator. Chiar ea povesteste ca era hotarata sa nu mai continue cu filmarile la aceasta serie, insa oferta financiara a determinat-o sa se razgandeasca.

Se pare, insa, ca aceasta alegere a fost buclucasa pentru Kimm deoarece in timpul filmarilor a avut parte de un incident nu tocmai placut, chiar daca facea parte din scenariu. Actrita, asemenea colegelor a excelat prin tinute glamorous, numai ca la un moment dat a aparut purtand o impecabila haina alba de blana. Personajul Samantha este atacata de sustinatorii drepturilor animalelor si minunata sa haina este improscata cu vopsea rosie. Bineinteles ca cele trei prietene i-au fost alaturi si de aceasta data, consoland-o. Aceasta este doar una din scenele din film pe care le-au surprins jurnalistii.

Altele releva o posibila casatoriei intre Carrie si Mr. Big, insa se pare ca se filmeaza si unele scene (care nu vor aparea in film) tocmai pentru a deruta pe cei interesati. In acest fel, producatorii ne pastreaza viu interesul, iar eu, sincera sa fiu, de abia astept aparitia filmului.

Related posts

2 comments | Trackbacks | Post your comment


  • alina
   November 28, 2007
  • iubesc serialul asta!

   Reply

  • uca
   November 28, 2007
  • e super….

   Reply

Post a comment:

Categories