Voteaza “10 zile -10 perspective” si vei face astfel niste copii nevoiasi fericiti

Probabil ai auzit de programul initiat de Petrom “Tara lui Andrei”. Acesta este primul program de responsabilitate sociala, care permite unui numar nelimitat de oameni sa interactioneze, sa comunice, sa se informeze si mai ales sa schimbe in mod concret lumea in care traiesc. Se lanseaza astfel un apel catre fiecare dintre noi pentru a ne uni ideiile si actiunile in vederea crearii unei lumi mai bune si mai curate.

In cadrul site-ului exista o sectiune cu proiecte, cetatenii din “Tara lui Andrei” avand posibilitatea sa voteze unul dintre aceste proiecte. Proiectul care va intruni cele mai multe voturi pana la sfarsitul fiecarei luni va fi desemnat castigator si va beneficia de sprijinul financiar al celor de la Petrom.

Un proiect de suflet

In ianuarie sunt 26 de proiecte. “10 zile – 10 perspective” este un proiect de suflet, initiat de o doamna profesoara de fizica,  Anda Ivanciu, implicata profund in viata comunitatii respective si de Asociatia Iubim Natura.

Beneficiarii directi ai proiectuluii vor fi 150 de copii saraci din comuna Rachitoasa, judetul Bacau. Beneficiari indirecti vor fi membrii intregii comunitati, cei 5000 de locuitori, prin transformarea educatiei in resursa de dezvoltare comunitara.

Ce-ai vrea sa faci in vacanta de vara?

“O intrebare simpla, dar fara raspuns pentru multi dintre copiii din comunitatea in care locuiesc, pentru ca nici macar in vis nu-si pot imagina o vacanta la munte, la mare sau o tabara. Sunt  copiii care nu au hainute, nu au un acoperis decent deasupra capului, nu au hrana adecvata, iar unii nici macar curent electric.

O Scoala de Vara poate aduce marea si muntele in sufletele si in inima acestor copii defavorizati, iar abordarea trandisciplinara din timpul activitatilor, axate pe dimensiunea ecologica va duce la formarea unor competente complexe: intelegerea problemelor de mediu si participarea la solutionarea acestora, initiativa personala, realism, interes comunitar, interes pentru invatare, intarirea autonomiei personale. Vor invata sa se exprime, sa comunice, sa negocieze, sa coopereze si sa se afirme.”  -  Anda Ivanciu

Modalitate de vot

Te rog sa sustii prin vot proiectul “10 zile – 10 perspective” pana pe data de 31 ianuarie a.c. inclusiv!
Modalitatea de vot este urmatoarea: intri pe www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html si bifezi casuta din stanga titlului proiectului “10 zile – 10 perspective” (ultimul pe lista), votezi (trecand  nume, prenume si e-mail), apoi confirmi neaparat pe e-mail (deschizand mesajul si apasand pe link-ul de confirmare).

Contam pe sprijinul tuturor prietenilor stiuti si nestiuti pentru a sustine copiii saraci!

Related posts

  • No Related Post

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories