Vrajitoarele din Eastwick

Romanul “Vrajitoarele din Eastwick” prezinta viata a trei femei care locuiesc in oraselul american Eastwick. Desi in aparenta linistite, ele au puteri nebanuite. Alexandra Spofford, sculptorita, invoca ploi si furtuni, Jane Smart, violoncelista, poate zbura, iar Sukie Rougemont, care scrie rubrica mondena a ziarului local, transforma laptele in frisca cat ai clipi.

Cele trei, desi in floarea varstei, sunt divortate dar sunt incojurate de parteneri si deschise mereu spre aventura. In oras se muta Darryl Van Horne, un domn misterios ce cumpara faimosul conac Lenox si care le atrage pe cele trei vrajitoare. Astfel se creaza un menage a quatre pe care localnicii oraselului nu il privesc atat de bine. Simtindu-se amenintate de aparent inofensiva Jenny, femeile isi folosesc toate puterile pentru a o indeparta, rezultand “O poveste captivanta si nelinistitoare, de o ingeniozitate diabolica.” (Los Angeles Times)
Acest roman a fost ecranizat in anul 1987 de catre regizorul de George Miller iar Jack Nicholson, Susan Sarandon, Michelle Pfeiffer si Cher au evoluat in rolurile principale.

Related posts

no comments | Trackbacks | Post your comment

Post a comment:

Categories